Voorwaarden

Algemene voorwaarden Erve Christiaan

Met het aangaan van een gemaakte reservering worden deze algemene voorwaarden van kracht.

Definities:

Eigenaar: Roetgerink Horeca B.V. en/of Roetgerink Mode B.V. 

Beheerder: Brasserie R-1854  06 868 555 11

Gast: hoofdgast en medegast die in Erve Christiaan verblijven

Algemeen

 1. De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn, is verantwoordelijk voor zijn of haar medegast, moet een vaste woon – of verblijfplaats hebben en een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben.
 2. Erve Christiaan wordt niet per nacht verhuurd, alleen het Shop & Sleep Arrangement van Roetgerink Horeca en Roetgerink Mode & Schoenen kan geboekt worden. De prijs van het arrangement staat op www.ervechristiaan.nl. De prijs is inclusief btw. Waaruit het arrangement bestaat, staat eveneens op www.ervechristiaan.nl vermeld. Uiteraard is gebruik van alle faciliteiten in het gastenverblijf inbegrepen, eveneens gas, water, elektriciteit en eindschoonmaak.
 3. Het Shop & Sleep arrangement bestaat uit drie dagen en twee nachten en kan alleen starten op een maandag of een donderdag. Het is niet toegestaan twee aansluitende arrangementen te boeken, zònder tussentijds uitchecken. 
 4. Erve Christiaan is geschikt voor een maximale bezetting van twee personen. 
 5. Erve Christiaan is niet geschikt voor baby’s of kleine kinderen. Er is geen babybedje, kinderstoel of andere accessoire beschikbaar.
 6. Wij gunnen onze gasten een onbezorgd verblijf. Wij dragen echter geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal, ongelukken, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.
 7. Uiteraard verwachten we dat onze gasten eventuele beschadigingen, vermissingen bij ons melden. Eventuele kosten worden in rekening gebracht.
 8. Erve Christiaan is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals uitval van stroom, wifi, watervoorzieningen en technische installaties. Wij zullen er in het voorkomende geval wel alles aan doen om het zo spoedig mogelijk op te lossen.
 9. We verwachten dat onze gasten instructies van de eigenaar of beheerder opvolgen.
 10. De eigenaar of beheerder kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot Erve Christiaan ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van de verblijfskosten.
 11. Onze administratie is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gast het tegendeel kan bewijzen.
 12. We verwachten dat gasten van Erve Christiaan zich houden aan de huisregels (zie map in het gastenverblijf) en deze algemene voorwaarden.

Reservering en betaling

 1. De huurovereenkomst kan telefonisch, per e-mail, maar bij voorkeur via onze website worden aangegaan.
 2. Na ontvangst van een reserveringsverzoek stuurt Erve Christiaan een bevestiging (mits het gastenverblijf beschikbaar is).
 3. De reservering is definitief na ontvangst van de betaling. De betaling moet bij voorkeur via de website bij het plaatsen van de reservering worden voldaan. Echter uiterlijk 14 dagen vóór de incheckdatum.
 4. Indien de betaling niet tijdig binnen is wordt de reserveringsaanvraag geannuleerd. De gast ontvangt hier per e-mail bericht van.

Annulering

 1. Bij annulering van de reservering gelden de volgende voorwaarden:
  – Bij annulering 2 weken of eerder voor de aankomstdatum; geen annuleringskosten.
  – Bij annulering van 14 dagen tot 4 dagen voor de aankomstdatum; 50% annuleringskosten.
  – Bij annulering van 3 dagen of minder voor de aankomstdatum of bij niet op komen dagen; 100% annuleringskosten.
 1. Alleen na oordeel van de eigenaar of beheerder (bijvoorbeeld in geval van calamiteiten) kan van de annuleringsvoorwaarden worden afgeweken. Om in aanmerking te komen voor eventuele restitutie, moet direct per e-mail de reden worden doorgegeven, zodat de eigenaar dit in overweging kan nemen. Na overleg zal het afgesproken bedrag dan binnen twee weken worden overgemaakt.
 2. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.
 3. Erve Christiaan kan de reserveringsovereenkomst alleen opzeggen in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname of onaangekondigde verkoop. In één van deze gevallen zal de eigenaar of beheerder de gast zo spoedig mogelijk een alternatief aanbieden. Als er geen alternatief mogelijk is of de gast accepteert het aangeboden alternatief niet, dan zal terugstorting van het volledige bedrag plaatsvinden. Eventuele andere kosten ten gevolge van de opzegging zullen niet door de eigenaar worden vergoed.

 Aankomst en vertrek

 1. Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur beschikbaar en kan tot 18.00 uur worden ingecheckt. Lukt dit niet, neem dan van tevoren telefonisch contact op, zodat er een op maat regeling voor de gast kan worden georganiseerd. 
 2. Het wordt gewaardeerd als we de verwachte aankomsttijd van te voren doorkrijgen. 
 3. In verband met het schoonmaken van het gastenverblijf is het nodig op de dag van vertrek deze vóór 11.00 uur te verlaten.
 4. Een late uitcheck (uiterlijk 13:00 uur) is in overleg mogelijk bij beschikbaarheid, tegen een extra betaling van € 20.

Klachten

 1. Uiteraard doen wij ons uiterste best onze gasten een onbezorgd en onvergetelijk verblijf te bieden. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan horen wij dat graag ter plekke zodat wij dit direct kunnen oplossen.
 2. Klachten naderhand zullen wij uiteraard ter harte nemen, overwegen en naar alle redelijkheid op reageren en proberen op te lossen. Echter restitutie behoort niet tot de mogelijkheden naderhand.

Deze algemene voorwaarden zijn op 05-01-2023 opgesteld en krijgen regelmatig een update.
Wij wensen u een fijn verblijf in Erve Christiaan.

Zuiderstraat 6,  7468 CX  Enter
info@ervechristiaan.nl
+31 6 868 555 11